sportieve groepsreizen

Sinds kort heb ik mij aangemeld bij  Genna Well-being Concepts en vanuit hier heb ik deelgenomen aan leuke sportieve groepsreizen. Dit is een platform voor gelijkgestemden op het gebied van welzijn in de puurste vorm. Joop van Beek is de brein achter dit geheel en voor verdere informatie kan je het beste met hem contact opnemen. Zijn telefoonnummer is 06 27 08 25 54 of stuur een mailtje naar joopvanbeek@genna.nl. 

Omdat ik mijn leven een drastische wending heb gegeven, leek het mij geweldig om deel uit te maken van deze groep. Samen ben ik dan ook met hun p vakantie geweest naar Lastur. Lastur ligt centraal in de Baskische driehoek Bilbao, San Sebastian en Vitoria-Gasteiz. sportieve groepsreizen

Mooie vakantie

Wat heb ik enorm genoten tijdens deze sportieve groepsreizen. Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld als deze keer. Moet er dan ook wel bij zeggen dat de omgeving bijzonder mooi is en dat maakt het geheel alleen maar compleet. Tijdens deze vakantie was er de mogelijkheid om te gaan wandelen, hardlopen, klimmen, kajakken, kanoën of zelfs abseilen. Het is zelfs mogelijk om een apart programma voor jou samen te stellen, de keuze is aan jouzelf. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Ontbijt, lunch en diner, het kan allemaal op maat geregeld worden.