Ben je van plan te gaan kamperen met kinderen en wil je niet zo heel lang rijden? Dan is Duitsland het ideale land om op vakantie te gaan! Kamperen is Duitsland is mooier dan je denkt. Als je op een ‘camping met zwembad Duitsland’ klikt krijg je heel veel informatie over campings met een zwembad, onder andere over:

  • Vakantiepark Wirfttal (Eifel)
  • RCN Laacher See (Eifel)
  • Camping Borken am See (Noordrijn-Westfalen)
  • KNAUS Campingpark Hennesee (Noordrijn-Westfalen)
  • Camping Gitzenweiler Hof (Beieren)
  • KNAUS Camping Viechtach (Beieren)
  • Camping Kinzigtal (Zwarte Woud)
  • Vakantiepark Warsberg (Saar / Hünsruck)
  • Camping Südsee Camp (Nedersaksen)
  • Camping Walsheim (Saarland)

Een goede voorbereiding is het halve werk en geeft bovendien veel voorpret. Kamperen op een camping met zwembad Duitsland is vaak voordeliger dan kamperen op een camping in Nederland of Frankrijk. Bovendien liggen de meeste campings in Duitsland op loopafstand van een meer of een prachtig natuurgebied. Laat je eens verrassen!

Liever naar een camping in Luxemburg met zwembad

Ook Luxemburg is, naast Duitsland, een uitstekend goede optie als kampeervakantie, wanneer je liever niet al te ver wilt rijden met je kinderen als je op vakantie gaat. Een Luxemburg camping met zwembad is geschikt voor kinderen, omdat ze zich niet snel zullen vervelen en kunnen zwemmen tot ze erbij neervallen. Er is veel informatie te vinden over verschillende campings in Luxemburg met zwembad. Luxemburg is een klein land en ligt op nog geen vier uur rijden van Utrecht. Je vindt hier ongerepte natuur, mooie steden, lieflijke dorpen, kastelen, zoals het kasteel van Vianden dat per stoeltjeslift bereikbaar is, cultuur en geschiedenis. Delen van de stad Luxemburg staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De regio Mullerthal wordt ook wel Klein Zwitserland genoemd vanwege het landschap dat rijk is aan grote rotsformaties. Je vindt hier, naast bossen, ook valleien, meren, rivieren en veel watervallen. Door Mullerthal voert een 112 kilometer lange wandelroute. Deze brengt je bij de sprookjesachtige watervallen Schiessentumpel. In de Luxemburgse Moezelstreek kun je wijngaarden bezoeken en deelnemen aan wijnproeverijen. Het stuwmeer van Boven Sûre is zeker een bezoek waard. Hier kun je kanoën, rondvaren met een solarboot, zwemmen of zonnebaden.

Campings in Luxemburg met zwembad

Ga je met kinderen op vakantie naar Luxemburg zoek dan op ‘Luxemburg camping met zwembad’ naar de geschiktste camping voor jullie gezin. Het maakt niet zoveel uit waar de camping gelegen is, want binnen een uur ben je in de andere hoek van het land. Toch is het wel aan te raden om vooraf de camping te bekijken én te bespreken. Zo weet je zeker dat je terecht kunt op de camping waar je graag wilt verblijven én waar de kinderen zich kunnen uitleven!