3 super leuke glampings in Nederland.

Aan vakantie toe? Zin in de gezellige sfeer van campings? Maar wel de luxe en comfort behouden? Dan is een glamping iets voor jou! Er zijn glampings overal te vinden, in Nederland en in het buitenland. Lees hier over 3 super leuke glampings in Nederland.

Camping ‘t Geuldal 

Deze prachtige camping ligt in Limburg, Meerssen. Het is een gezellige familiecamping tussen Maastricht en Valkenburg. Je kan hier verblijven in een Compacte Villatent die volledig ingericht is voor maximaal vier personen. De tent is 16 m2 en heeft alle belangrijke benodigdheden om luxe te kunnen kamperen. Zo zit er een keuken, twee slaapkamers en steigerhouten meubels in. Er zit ook een terras van 12m2 bij. Voor de kinderen zijn er speeltuintjes en een kinderboerderij aanwezig.

RCN de Schotsman 

RCn de Schotsman is een uniek gelegen camping aan het Veerse Meer. Je kan hier veel watersportmogelijkheden uitvoeren. Je kan hier verblijven in een Compacte Villatent. Je kan hierin heerlijk genieten van de vakantie met je gezin of met zijn tweetjes. De tent is 16m2 groot van binnen en heeft alles wat je nodig hebt om van je vakantie te genieten. Zo is er een keuken, twee slaapkamers en meubels van steigerhout. Het ruime terras van 12m2 geeft je de mogelijkheid om buiten te eten. Er is een zwembad aanwezig op de camping en er zijn speeltuintjes voor de kinderen. Super leuke vakantieplek dus!

Vakantiepark de italiaanse Meren

Een camping in de prachtige Achterhoek dat je rust en ruimte biedt. Je kan hier verblijven in een luxe glamping tent met maximaal 4 mensen. Je hebt prachtig uitzicht vanuit je verblijf en kan een heerlijke vakantie beleven op de camping. Er is een zwembad aanwezig en je kan een aantal activiteiten doen! 

Villatent.nl

Bekijk de website van Villatent.nl voor meer informatie en meer leuke glampings!