venture travels logo

Zoals sommige van jullie wellicht wel weten ben ik onlangs op vakantie geweest naar Afrika. Ik heb hier mooie plekken bezocht en mooie dingen gezien. Het bijzonderste wat ik gezien en gedaan heb is toch wel safari Afrika. Ik heb in mijn leven aardig wat gereisd maar ik moet zeggen dat de safari Afrika het meest bijzondere en mooie is wat ik gezien heb in mijn leven. Ik kan iedereen aanraden om een safari te doen wanneer je in Afrika bent!

venture travels 4

Wild

Van te voren was ik ergens toch wel een beetje zenuwachtig voor de safari aangezien je allemaal dieren in het wild gaat zien, die normaal erg agressief kunnen zijn, zoals leeuwen. Dit was nergens voor nodig. De groep waarmee ik de safari deed en ik waren de gehele trip goed begeleid door iemand die alles van de dieren af weet en hier en daar wat informatie vertelde over de dieren wanneer je dat wilde weten. Ik heb de safari niet alleen als adembenemend gaaf ervaren, maar door de informatie ook als leerzaam. Ik  ben tegenwoordig helemaal fan van wilde dieren en ik heb me er dan ook meer in verdiept dan voor dat ik de safari gedaan had. Ik wil zeker nog een keer op safari en ga dit zeker weten ook doen. Ik kan iedereen aanraden om een safari te doen wanneer je naar bijvoorbeeld Afrika gaat. Het is erg mooie en je mist echt iets wanneer je het niet doet!

venture travels 3