Het juiste adres voor een camperhuur

camperhuur

Afgelopen zomer hebben wij door middel van een camperhuur een geweldige vakantie gehad. Vaak gingen wij met het vliegtuig naar een bepaalde bestemming, maar deze keer wilden wij iets anders. Geen gehaast om op tijd bij het vliegveld aan te komen, beter nog, wij hebben helemaal geen gebruik gemaakt van een vliegtuig. Deze keer hadden wij besloten om op pad te gaan en onze eindbestemming was gewoon weer thuis. Wij wilden gaan rondtrekken in Nederland en het buitenland. Niet specifiek een land , want dat bepaalden wij onderweg wel. Wel moesten wij adressen weten waar je met een camper mag staan. camperhuur

Een supermooie vakantie gehad door de camperhuur

Nadat wij hadden besloten om op een totaal andere wijze vakantie te gaan houden, hebben wij een afspraak bij Jos van Bentum . Hij is de eigenaar van Compacte Campers en doet al sinds een zeer lange periode. Het was begonnen toen hij zelf in 2014 een eigen camper kocht en deze ook aan familie meegaf om op vakantie te gaan.

Wij hebben in ieder geval een zeer mooie vakantie gehad en willen deze zeker een keer over doen. Volgend jaar gaan wij weer naar Jos van Bentum om een nog luxer model uit te zoeken. Echt geweldig de mogelijkheid van camperhuur.