Een dekzeil op maat laten maken

Wij hebben voor onze boot een mooie  dekzeil op maat laten maken.  Elk jaar gaan wij er met onze boot wel een week erop uit om vakantie te vieren. Afgelopen jaar hadden wij dit ook gedaan, maar toen wij een flinke hoosbui onderweg kregen leek onze boot wel een douche geworden. De regen kwam door de kap van onze boot heen, helaas was deze dus niet meer waterdicht. Bij thuiskomst meteen op zoek gegaan hoe wij dit het beste en het goedkoopste konden oplossen. Meerdere bedrijven konden wij vinden, alleen waren de prijzen hier belachelijk duur.  

BB Zeilmakerij

Tot wij op de site van BB Zeilmakerij terecht kwamen. Via hun site hebben wij wat gegevens ingevuld en al snel kregen wij bericht terug met een prijsopgave. Wel drie keer hebben wij dit bericht gelezen om te kijken of de prijs echt zo goedkoop was als wij lazen. Meteen hebben wij hier een afspraak gemaakt voor een dekzeil op maat laten maken. Want veel langer kunnen wij niet wachten, want de vakantie staat alweer voor de deur. 

Inmiddels heeft onze boot een nieuwe kap gekregen en het resultaat is bijzonder mooi geworden. BB Zeilmakerij is een zeer professioneel bedrijf die zeer kundig onze boot weer van een nieuwe kap heeft voorzien.