logo (67)Vakantie Amerika voor een maand

 

Vakantie Amerika, het stond groot in mijn agenda. Ik had nog vijf dagen om de laatste dingen te regelen en dan begon mijn grote vakantie Amerika. Ik had het er met iedereen over, vakantie Amerika was echt een begrip geworden nadat je mij had gesproken. Ik zou een maand weg gaan, genoeg tijd om te zien wat ik allemaal wilde zien. Mijn vakantie Amerika bestond uit een roadtrip, waarbij ik in zeker zes verschillende staten terecht zou komen. Het was nog een flinke klus om vrij te vragen van mijn werk, ik werkte er toen al ongeveer zes jaar maar nam nooit echt mijn vakantiedagen op, ik had namelijk maar een doel, en dat was naar Amerika. Ik was dus flink aan het sparen om dit voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk had ik genoeg geld en vroeg ik voorzichtig zes maanden van te voren of ik weg kon. Ik was van plan om drie maanden de tijd er voor te nemen, maar dit was helaas onmogelijk. In principe kon het wel, maar dan zou ik daarna op zoek moeten naar een andere baan. Dit was voor mij geen optie, want ik werkte al zes jaar met plezier hier en wilde er echt niet weg. Na veel nadenken besloot het bedrijf een compromis te sluiten, ik kon een maand vrij krijgen, iets langer zelfs nog. Toen besloot ik mijn vakantie Amerika tot een maand te beperken en mijn reis zo te plannen dat ik toch alles kon zien waar ik zo naar verlangde.