Chalet huren Brabant

Verblijven op een camping in Brabant heeft veel voordelen. Ten eerste hoef je niet heel ver te reizen voordat je bij je bestemming bent. Ten tweede heeft Brabant veel te bieden, denk alleen al aan de Brabantse gezelligheid! Zoek je wel de sfeer van een camping maar ben je niet in het bezit van een eigen kampeermiddel of zie je het niet zitten om aan de slag te moeten met het opzetten en afbreken van een tent, dan is een chalet huren in Brabant een goed alternatief.

Chalet huren Brabant

Glamping in luxe chalets

Een luxe chalet huren op 5 sterren familiecamping Recreatiepark De Achterste Hoef in Brabant betekent dat je tijdens je vakantie van alle gemakken voorzien bent en alleen maar hoeft te genieten.

De luxe 5-persoons chalets hebben een eigen badkamer en een apart toilet. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd klaar te maken, afwassen doet de afwasmachine voor je. ’s Avonds kun je, met een kopje koffie uit het aanwezige Nespresso koffiezetapparaat, lekker op een comfortabele bank kijken naar je favoriete tv-programma’s. Mocht je liever in bed tv kijken, in de ouderslaapkamer staat, behalve het tweepersoonsbed, ook nog een flatscreen tv.

Mochten de temperaturen in het chalet oplopen, geen probleem, want ook een airconditioning is aanwezig om de temperatuur binnen aangenaam te houden!