Een goede start op de camping Frankrijk

Camping-Frankrijk-300x295Een goede start op de camping Frankrijk

 

Om echt weer die ontspanning te bezoeken die ik immers jarenlang gemist had, besloot ik vast eens rond te kijken naar echt een mooie camping Frankrijk. Ik heb van die visioenen van fijne plekjes waar we vroeger met het gezin hebben gezeten, maar ik weet natuurlijk niet meer waar dat precies was – en ik vrees ook dat dat bij god niet meer te achterhalen is. Wat ik me nog weet te herinneren is dat we bijvoorbeeld aan de rivier de Drome een echt bijzondere plek hebben gehad, die voor ons kinderen echt magisch was. Sowieso vind ik het fantastisch aan een rivier te zitten, dat kabbelende water langs je tent – het enige nadeel is dat je dan wel telkens aandrang hebt en bovendien dat de muggen niet van je af te slaan zijn. Maar overdag is het er heerlijk, zoals ik al zei echt sprookjesachtig perfect. Ik ben dus voor een camping Frankrijk eerst maar eens in die buurt gaan rondkijken en vond daar weliswaar niet meer de camping uit mijn jeugd – hoogstwaarschijnlijk moet ik er niet op rekenen die überhaupt ooit weer terug te vinden trouwens – maar wel talloze andere campings aan de meest veelbelovende, bijzondere plekken. Dit jaar ga ik met mijn vriend voor het eerst op vakantie samen, laden we auto af en gaan we road trippen, iets waar ik nu al onwijs naar uitkijk. Hoewel we wat gaan rondtrekken door heel Frankrijk en misschien zelfs Spanje wel even aandoen nog, en we daarbij gewoon een beetje op de bonnefooi door het land trekken, heb ik toch maar alvast deze speciale camping Frankrijk geboekt, voor een paar nachtjes althans. Het is goed om een mooie start te hebben en hier weet je tenminste waar je aan toe bent, zo weet ik zeker dat we een goede start zullen beleven.