Chalet verzekeren was nodig na vandalisme

Logo-Europeesche-nieuw-FCChalet verzekeren was nodig na vandalisme

We hadden een chalet voor lange tijd gekocht, zowel voor eigen gebruik als voor de verhuur. Toen alles rond was vergaten we een ding: de chalet verzekeren. Een erg stomme keuze van ons, of, keuze, stom dat we het waren vergeten. We hadden onze eerste huurders en het ging gelijk al mis, ik weet niet precies wat er nou allemaal gebeurd is. Maar deze huurders komen niet meer bij ons terecht, dit is een ding wat zeker is. Ze hadden wel gezegd dat er ietwat schade was, maar niet ontzettend ernstig. Ik had toen al besloten om wat van de borg in te houden, en ik zei dat ik nog even ging kijken voordat ik alles teruggaf. Dit kwam al eigenlijk niet uit, een ritje naar de chalet is voor mij een hele dag. Maar wat moest, dat moest, het waren ook onze eerste huurders, dus ik vond het belangrijk om er zo nauwkeurig mogelijk mee om te gaan. Toen ik er was schrok ik wat ik tegenkwam, het was schandalig. De bedden waren ingezakt, er was een schilderij weg, een spiegel was gebroken en er was een deurklink kapot, de deur zat er trouwens ook niet meer goed in. Ik werd best wel verdrietig moet ik zeggen, dat mensen zo met je spullen om kunnen gaan, ik heb dit nooit begrepen. We moesten alles zelf weer betalen en moesten de volgende huurders afzeggen. We besloten toen gelijk te kijken naar opties voor chalet verzekeren. Want dit moest ons niet nog een keer overkomen. We hebben nu een goed bedrijf die een expertise heeft in een chalet verzekeren. We hebben uitstekende voorwaarden en een goede premie. Ik ben er in ieder geval erg te spreken over. Gelukkig hebben we niks meer meegemaakt op het gebied van vandalisme.