Wilt u met het mooie weer een sloep huren in Amsterdam?

Afgelopen maand hadden we voor het eerst sinds het weer een beetje kan weer een keer een vriendinnenweekend. We hadden hier lang naar uit gekeken, want door alle corona en zo vonden we het de afgelopen jaren toch niet verstandig om elkaar te zien. Daarom waren we des te blijer dat we nu weer gezellig met de meiden op pad konden gaan. Dit jaar zat ik in de organisatie en ik wilde eigenlijk altijd al een keer een sloep huren in Amsterdam. Ik zat niet in m’n eentje in de organisatie, ook twee andere vriendinnen hebben me hierbij geholpen. Toen ik het idee voorstelde van het sloep huren in Amsterdam waren ze daar direct erg enthousiast over. We komen zelf niet uit de stad, dus dan is Amsterdam altijd wel een mooi uitje, zo komen we toch weer eens met z’n allen in de hoofdstad, helemaal gezellig. We wilden er eigenlijk een weekendje van maken wat een beetje rustig aan was, dus daardoor was een sloep huren in Amsterdam helemaal een goede oplossing. Zo konden we lekker met een drankje genieten van de mooie aanzichten die de stad te bieden heeft. Ik heb het vervolgens op mij genomen om te gaan zoeken naar een organisatie waar je een sloep kunt huren in Amsterdam. Ik ben mijn zoektocht begonnen op het internet, waar best veel te vinden was. Want een sloep huren in Amsterdam is natuurlijk best wel een populaire activiteit, wij wilden het immers ook gaan doen. Na een tijdje zoeken kwam ik op de website van bootjehureninamsterdam.com waar ze een leuk aanbod hadden. Ik heb eens even met ze gebeld om te vragen wat de opties voor ons waren. Ik werd hierbij erg vriendelijk te woord gestaan, dat kan ik altijd wel waarderen, want niet iedere klantenservice is altijd zo aardig. Deze medewerker kon mij van alles vertellen en ze dacht ook goed mee met wat voor ons geschikt zou zijn. Ik heb de opties toen overlegd met mijn andere vriendinnen en op die manier de beste uitgezocht. We kwamen tot de conclusie dat we het beste hier een sloep konden huren in Amsterdam.

Wj gingen tijdens ons weekendje met de meiden een sloep gaan huren in Amsterdam.

Het was in eerste instantie voor de andere meiden nog een verassing wat we allemaal van plan waren op het weekendje weg. Maar toen ze er achter kwamen dat we een sloep gingen huren in Amsterdam waren ze wel heel erg blij. Iedereen houdt blijkbaar van bootje varen, dus het ging allemaal erg goed. We hebben lekker wat gedronken en veel gekletst, het was goed voor ons om weer dichter bij elkaar te komen. Ik ben achteraf blij met het advies dat ik van de klantenservice heb gekregen, ze heeft een mooi arrangement voor ons gemaakt. Daar ben ik echt tevreden over.

Wilt u ook een leuke activiteit vinden voor een weekendje weg met de meiden?

Bij bootjehureninamsterdam.com denken ze goed met u mee. Kortom:

  • We hebben een geweldige dag gehad.
  • De prijs van deze activiteit valt erg mee.
  • Wij komen zeker nog een keer terug

Kijk ook nog even op de site om een boeking te maken.