Wellness weekend voor u en uw partner organiseren

Wellness weekend

Bent u toe aan een heerlijk ontspannend wellness weekend? Zeker na een drukke periode op uw werk, een verbouwing in huis of de komst van een kleine, kan het heerlijk zijn om er even tussenuit te gaan. Geniet samen met uw partner van de warmte die een sauna u biedt, het bubbelende water van een jacuzzi en een ontspannende massage. In vrijwel iedere grote stad vindt u tegenwoordig complete wellness resorts. U kunt hier niet alleen genieten van een bezoek aan de sauna, maar bijvoorbeeld ook van een compleet weekendje weg. Overnacht in een hotel naast of bij het resort, om aan het eind van de dag niet meer terug te hoeven reizen. Het ontspannen gevoel wat u ervaart na een bezoek aan de sauna blijft zo langer behouden!

Baden

Kortingsacties voor een wellness weekend

Op internet worden regelmatig kortingsacties aangeboden voor een compleet wellness weekend. Door voor zo’n kortingsactie te kiezen, houdt u geld over om bijvoorbeeld uiteten te gaan na een bezoek aan de sauna, om nog een persoonlijke massage te nemen, enzovoorts. Bij deze massages is het verstandig om vooraf een reservering te plaatsen. Zo weet u zeker dat er voldoende plek is binnen het resort.

Zeker rond de vakantieperiodes en bijvoorbeeld bij de jaarwisseling in december worden er kortingsacties voor een wellness weekend aangeboden. Dit zijn immers de periodes waarin veel mensen de tijd hebben om even volledig tot rust te komen!

Hotstone

Mogelijkheden van een wellness weekend

Bij een wellness weekend kunt u voor verschillende activiteiten kiezen. Zoals reeds beschreven werd kunt u zich laten masseren, kunt u genieten van de sauna, kunt u baden in een jacuzzi, enzovoorts. Na een bezoek aan de sauna koelt u af in een van de koude baden die het wellness resort u te bieden heeft. Een bezoek aan de sauna is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor uw weerstand.