Wij net terug van een heerlijke week op vakantiepark Domaine De Lanzac.
Wat een aanrader. Prachtige natuur, mooie zwembaden, luxe huisjes waar alles netjes en schoon was. De bedden waren al opgemaakt bij aankomst. Ideaal. Zelfs een eigen wasmachine en droger ontbraken niet. Dit was wel helemaal super want wanneer je ergens 3 weken verblijft moet je toch een keer wassen. Zeker met 3 pubers.

parken

Het restaurant was prima en wat ook erg prettig was dat we ook konden afhalen. Wij zijn gesteld op onze privacy en eten dus liever gezellig bij ons huisje. Dit was geen enkel probleem. Personeel was ook erg vriendelijk. Bij aankomst wel zakelijk maar dit was absoluut niet vervelend. Verder waren ze erg behulpzaam en hebben we een aantal interessante tips voor dagtochten van ze gekregen.

garden_view-210x115-crop-fff
Zo hebben wij Souillac, Sarlat en Rocamadour bezocht. Vooral deze laatste bestemming vonden wij zeer mooi en indrukwekkend. Er is eigenlijk zoveel te zien en te doen in de omgeving dat 3 weken niet genoeg was. Dat wil toch wel wat zeggen.
zwembad-210x115-crop-fff
Daarnaast kan men ook actief zijn. Wij zijn wezen kanoën. Dit viel vooral in de smaak bij onze kids. Een auto is wel prettig in deze omgeving omdat je soms wat verder moet rijden om iets te bezichtigen maar dit vonden wij geen enkel probleem. De natuur zorgt ervoor dat je hier graag rijdt.

Kijk op Vakantiehuis huren Frankrijk