wifi op camping

Als ondernemer zijnde ben ik in voorzien van de luxe om mijn eigen vakanties in te delen! Maar als ik op vakantie ben vindt ik het erg fijn om dagelijks mijn personeel te kunnen controleren. Zo ben ik afgelopen maand met mijn gezin wezen kamperen in Spanje. Ikzelf wilde tijdens deze vakantie in voorzien zijn van internet. Vandaar dat ik opzoek ben gegaan naar wifi op camping. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website: overal-internet.nl!

Bij deze aanbieder had ik de mogelijkheid om een hotspot te kopen voor wifi op camping. Ikzelf had dan de keuze uit 1GB, 3G of 7G. Natuurlijk koos ik voor de 7GB  hotspot want ik wilde dagelijks de werkzaamheden gaan bekijken. Uiteindelijk heb ik dus een 7GB hotspot besteld via de website overal-internet.nl!

wifi op camping

Een geweldige mogelijkheid!

Dankzij de bovenstaande aanbieder was ik gedurende het kamperen in voorzien van internet. Ieder dag heb ik mijn personeel gecontroleerd en dat vond ik erg fijn. Daarnaast was het voor mijn kinderen ook erg fijn want zij hebben de voetbalwedstrijden van hun favoriete team kunnen bekijken via een streaming.

Stel u gaat op vakantie maar u kunt niet zonder internet? Dan raadt ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken. Wanneer in voorzien bent van zo’n hotspot dan bent u ook in het buitenland in voorzien van internet. Overal-internet.nl verleend een goede service en zorgt ervoor dat u in voorzien bent van een goede internetverbinding!

overal internet