Kom jij ook ontbijten, lunchen of dineren in het Restaurant Kaatsheuvel? Een uitgebreid ontbijt als je net je bed uitkomt. Lekker lunchen met degene waarmee je bent. Heerlijk dineren met dagverse artikelen… Je kunt het allemaal vinden bij GuestHouse Kitchen in Kaatsheuvel. In de keuken staan hele goede koks die de gerechten met alle plezier voor jou bereiden. Vers, gezond en creatief. Dat zijn de gerechten. Hou je van koken? Kom dan gerust eens kijken in de keuken en zie hoe de chefs het aanpakken.

Restaurant Kaatsheuvel in de buurt

Als je gast bent van GuestHouse Hotel is er altijd een restaurant in de buurt. Heel handig als je net uit de Efteling komt. Het hotel is op 500 meter loopafstand. Ook is het een prima startpunt om wandelingen te maken in de natuur van De Loonse en Drunense Duinen of De Biesbosch. Als je van shoppen of terrasjes pakken houd dan kun je altijd naar Tilburg, Waalwijk, Den Bosch of Breda gaan. Ook is dierentuin Beekse Bergen dicht in de buurt en via de receptie in het hotel waar restaurant Kaatsheuvel zit, kun je kaartjes verkrijgen.

Als dit nog niet genoeg redenen waren om langs te komen en een bezoek te brengen aan Restaurant Kaatsheuvel… dan kun je altijd op de website kijken voor meer informatie en de contactgegevens voor als je vragen hebt. Het is altijd leuk om naar een restaurant te gaan!