Het grote aanbod in Brian james trailers

brian james trailers

Brian james trailers is een grote naam in het aanhangwagen segment. ze hebben alles van normale, enkele as aanhangwagens tot grote machinetransporters en meer. Voor de gemiddelde tuinier en hobby sleutelaar genoeg keuze, maar er is zeker genoeg aanbod voor tuinier en bouwbedrijven. Maar welke verschillende soorten aanhangwagens worden er door Brian James trailers gemaakt en wat zijn de functies hiervan?

brian james trailers

Verschillende type autotransporters

Autotransporters hebben een zeer herkenbaar uiterlijk, de laadbak is namelijk helemaal vlak en er zitten vaak geen zijwanden/kleppen aan bij de open modellen. Dit type aanhangwagen wordt, gezien de naam, over het algemeen het meest gebruikt voor het transporteren van Auto’s. De open modellen zijn een stuk lichter en zijn dus zuiniger in het brandstofverbruik. Ook geeft het open model meer zicht achter wat voor veiliger transport zorgt. Behalve open autotransporters zijn er ook gesloten autotransporters. Deze hebben vaak een kunststof behuizing om de trailer heen welke de auto kan beschermen tegen steenslag, vuil, en ongewenste foto’s. Hoewel dit meer bescherming biedt voor de auto, wordt het zicht er niet op bevorderd en is het gewicht vaak hoger dan een open autotransporter.

Kippers, waar zijn ze voor

Kippers van brian james trailers kennen veel voordelen, zo worden ze vaak gebruikt voor het transport van zware, losse materialen zoals potgrond, gravel en kiezelsteentjes. Door het hydraulische systeem onder de laadbak kan de lading in 1 keer uit de trailer gedumpt worden en scheelt dit dus veel tijd en moeite tegenover het handmatig uitladen van dit materiaal. De trailer is ook aan te passen met zijkleppen en beschuttingen.