beach-123Geboren in Frankrijk

 

Ik ben geboren in Frankrijk en ik ga er dus ook graag vaak heen. Tot mijn elfde heb ik in Frankrijk gewoond, toen ging mijn vader voor zijn werk naar Nederland en wij volgden. Dit vond ik toen prima maar eenmaal in Nederland had ik er toch best wel moeite mee. Ik miste mijn vrienden in Frankrijk, de cultuur, de mensen, het eten. En ik kon de taal niet goed. Maar na een jaar was dit al stukken verbeterd gelukkig. Ik heb nu een goede tijd hier, heb leuke vrienden maar heb ook nog steeds contact met wat jeugdvrienden in Frankrijk. Jaarlijks ga ik wel naar Frankrijk, sowieso om mijn oma te bezoeken, die daar nog woont. Ze is echt een typische Franse dame, erg klassiek en met goede strenge principes. Ze is een pracht vrouw en naarmate ze ouder wordt blijkt ze alleen nog maar mooier te worden. Wat grappig is, is dat ik echt op Franse meisjes val, in Nederland herken ik ze zo, de meisjes uit Frankrijk en al mijn relaties zijn dan ook met Franse meisjes geweest. Best wel gek eigenlijk. Ik merk dat ik met mijn Franse roots ook veel aandacht trek bij meisjes, meisjes vinden het kennelijk toch leuk als je uit een andere cultuur komt. Ik weet niet waarom, maar meisjes kunnen echt smelten als ik Frans praat, ik vind dit zo grappig, zelf heb ik dit niet echt. Ik weet niet of ik later weer in Frankrijk ga wonen, ik zit hier ook nog wel prima, maar het is wel verleidelijk om terug te gaan.