Leistert

Een fijne vakantie beleef je wat mij betreft echt in recreatiepark de Leistert! Hier heb ik met een groepje vrienden namelijk een hele gezellige en bovenal ontspannen week gehad en we willen eigenlijk zo snel mogelijk weer terug. We zaten met z’n allen in een leuke bungalow (met sauna!) en vanuit het park hebben we door de mooi omgeving gefietst.

Knusse wellness bungalow

Leistert

De Leistert heeft hele gezellige bungalows die je met een groepje af kunt huren. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, zoals een magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker, gashaard, terrasverwarming en was/droogcombinatie. Wij kozen voor de zogeheten wellness bungalow waar je met zes personen in kunt verblijven en hier zat dus ook nog eens een lekkere sauna en whirlpool bij. Het was echt op en top genieten om in je eigen bungalow gebruik te kunnen maken van een sauna!

Mooie omgeving met veel natuur

Camping

Naast veel tijd doorbrengen in de fijne bungalow hebben we ook door de natuurrijke omgeving gefietst. Bij de receptie kun je namelijk fietsen huren en het was echt leuk om op een zonnige dag de mooie en bosrijke kant van Limburg te ontdekken. Wij hebben ontzettend genoten! Het was extra leuk om na zo’n intensieve dag rondfietsen weer terug te komen in onze wellness bungalow en de dag af te sluiten in de sauna en de whirlpool. Mijn vrienden en ik hebben een drukke baan en een stressvol stadsleven, dus een weekje in dit vakantiepark doorbrengen had ons echt heel goed gedaan. Klinkt zo’n ontspannen weekje Limburg jou ook als muziek in de oren? Boek dan snel de wellness bungalow in de Leistert!