Spanje

Dromen laten uitkomen, dat is het doel van Puur Spanje. Ze willen mensen helpen met het vinden van hun droomhuis in hun droomland. Spanje is een heel mooi land met vele mogelijkheden. Voor vele mensen is het een droomland waar ze willen wonen. Dit kan werkelijkheid worden met Puur Spanje. De mensen van Puur Spanje zijn familie van elkaar en delen de liefde voor het land. Ze merkte hoe lastig het was om een mooi huis te vinden die aan alle eisen voldoet. Dit wordt alleen maar lastiger als je de taal niet spreekt. Puur Spanje is een makelaar die specifiek huizen in Spanje verkoopt aan Nederlanders. Je kan samen om de tafel gaan om te kijken of er wat tussen zit wat je wensen en ideeën tegemoetkomen.

Spanje huis kopen

Goede website vol met informatie

Op de website van Puur Spanje kan je alle informatie vinden die je nodig hebt. Je kan hier bijvoorbeeld vinden welke huizen ze tot hun beschikking hebben en hoe ze te werk gaan. Voor de rest kan je impressie vangen van de familie de de zaak runt. Op de website kan je door middel van een filter eenvoudig de huizen filteren op de regio waar ze liggen, wat voor soort huis het is, welk dorp het licht, hoeveel slaapkamer hij heeft en hoeveel badkamers hij heeft. Zo kun je meteen zien of er eventueel iets voor je bijzit.

PuurSpanje

Van kop tot staart geregeld

Puur Spanje verzorgd alles van kop tot staart. Ze regelen de bezichtigingen van de huizen. Verder regelen de reis naar Spanje toe om de huizen te bezichtigen. Daarnaast zorgen ze dat alle contracten van de interieurspecialisten tot aan de hypotheek geregeld wordt. Dit is natuurlijk superfijn als je niet precies weet hoe dit allemaal zit in Spanje.

Bron: huis kopen Spanje