Groepsreizen in Oostenrijk zijn top!

Jullie weten dat ik regelmatig op vakantie ga. Maar ik ga niet zo vaak met groepsreizen. De reden dat ik al een tijdje niet geblogd heb is omdat ik op een groepsreis ben geweest naar Oostenrijk. Groepsreizen in Oostenrijk zijn heel leuk en ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Bij zo’n groepsreis ga je met een mensen die je niet kent een paar dagen naar het buitenland. In dit geval was dat dus Oostenrijk, een land met een prachtige natuur. Ik ben niet zelf op het idee gekomen om op deze reis te gaan. Mijn moeder kwam met het idee, ze was zelf ook ooit met deze organisatie op vakantie geweest en dat was haar heel goed bevallen. Daarom ben ik bij haussportland.com gaan kijken. Omdat ik gek ben op snowboarden past deze vakantie goed bij mij. En het is natuurlijk leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Reizen om aan te raden

Haussportland organiseert al meer dan zestien jaar groepsreizen en dat doen ze uitstekend. Ze staan bekend om hun mooie reizen en leuke evenementen. Hun accommodatie ligt in Osttirol en daar ben ik ook geweest. Je kan kiezen uit zelf verzorging, bed and breakfest, halfpension en volpension. Je kan hier komen zowel in de zomer als in de winter. Een paar zomers activiteiten zijn mountainbiken, raften en klimmen. Een aantal winterse activiteiten zijn uiteraard skiën, snowboarden en rodelen. Kortom er is zat te doen met deze organisatie. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en ga dit zeker vaker doen. Ook raad ik jullie aan om ook even op de website haussportland.com te kijken voor groepsreizen in Oostenrijk!