Aan entertainment geen genoeg tijdens een bruiloft

Ik zei laatst tegen mijn vrouw: “Weet je wat pas echt entertainment is? Een bruiloft“. Er komt namelijk veel kijken bij het organiseren van een bruiloft. Aangezien we al een aantal jaar verloofd zijn kan eerdaags de grote dag aanbreken. Als we het budget ervoor hadden zou ik een weddingsplanner inhuren. Zo iemand neemt zowat alles uit handen, zodat ik en mijn toekomstige vrouw volop kunnen genieten van onze grote dag tezamen. Da’s wel erg fijn, want zo iemand regelt van alles: van een catering tot het huren van de locatie. Ik las trouwens dat je ook kunt kiezen voor een ceremoniemeester. Dit kan bijvoorbeeld een vriendin of familielid zijn.

We willen eerst eens wat inspiratie op doen en zijn daarom van plan om binnenkort eens een bezoek te brengen aan de Love & Marriage Beurs in Eindhoven. Deze beurs wordt ieder jaar in medio januari gehouden. Het schijnt de grootste trouwbeurs van het zuiden te zijn. Ik ben benieuwd. Na afloop ben je in een keer op de hoogte van trouwjurken en kostuums. Maar, hier maak je ook kennis met allerhande bedrijven die gerelateerd zijn aan het trouwen. Ik wil verder nog iedereen aanraden om eens een bezoek te brengen aan Ietsdoenofferte.nl. Hier hoef je maar je wensen kenbaar te maken en krijg je van desbetreffende exploitanten offertes toegestuurd.

buurtfeest bruiloft-en-trouwen logo_top